Happy new year!

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Hejsan hoppsan

Hejsan allihopa!
Sorry att jag inte har uppdaterat min blogg på ett par dagar, har bara inte varit på sånt där bra blogghumör, och så har jag vänt på dygnet igen..:( så jag har sovit till middagstid i en vecka nu ungefär. Det är skönt , men ändå jobbigt, för man missar ju hela dagen. så nu inatt så ska jag försöka att lägga mig tidigare, får se hur det går..inte så bra kan jag tro..haha Men snart kommer ju  vardagarna igen. och upp ska man tidigt..ursch, längtar inte alls..den 9:e ska jag iväg till AF igen..dubbel ursch...lol
Imorrn är det nyår också, hörde att det skulle komma några vänner till min mamma och pappa, men är väl vänner med dom också men inte så mycket.
vid midnatt så ska jag iväg till en brygga i närheten där jag bor, och kolla alla raketer, där ser man ända till stockholm, eller lite av det dom skjuter där iallafall, och så ser man runt om alla öarna som finns här i skärgården, jätte fint är det..ska försöka filma alla raketer med min mobil, se om det går..ska kolla om jag kan få in filmen i datorn och lägga in här..är inte säker på att jag kommer fixa det, menmen..

*EDIT* har nu fixat till det här med länkar och det, gjort lite bilder, hoppas ni gillar era..;)
sen har jag även lagt dit Länka hit bilder, som ni gärna får ta och lägga in i era bloggar, om ni vill


jaja, nu ska jag kolla vidare vad som hänt på nätet sedan sist..så ni får ha det så bra

och Gott nytt år på er

Photobucket - Video and Image Hosting

Jade - By your side

Den här låter är ju bara för vacker..<3



Svenskt nyår

hittade detta på en sida, tyckte det var lite kul det dom hade skrivit om svenskt nyår..

            New Year Traditions

    Swedish New Year

    The Swedish New Year celebrations is no different than in most parts of the world.

    They drink champagne and watch fireworks and make New Year resolutions no one keeps.

    The Swedish go to church, go to smorgasbords and drink spicy glogg.

Photobucket - Video and Image Hosting

Vad fick jag i julklapp?

Vill bara visa vad jag fick i julklapp idag..

*En aladdin chokladask
*Bad santa
*Gilmore girls bok med säsong 4
*The Pacifier
*Brian littrell welcome home
*affisch med new york
*kudde med Elvis på och med texten
"A little less conversation, a little more action please" på sidan
*och en mysdress, men tyvärr så måste jag byta den..:(
*och en buddha av en kompis..haha
*och så klart lite pengar


 

Årets julgran

Men gud, jag glömde lägga in mina julgransbilder, från när vi klädde vår gran idag..fy skäms..*asg*
så här är dom, inte för att dom är så fina och bra bilder, menmen dom duger..;)

 

God jul på er alla..

Vill bara önska alla mina läsare en riktig god jul,
och hoppas på att ni får fin fina julklappar.




Photobucket - Video and Image Hosting

En natt med avatars..

Jag har haft en liten avatarnatt här denna sena fredagsnatt..kl är snart tre på natten..och jag har haft världens flyt med lite iconer..alltid kul när man får sådant där flyt, man vill bara inte sluta..lol

så här är några av dom

Ugly Betty:
Photobucket - Video and Image Hosting  Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting

Sex and the city:
  Photobucket - Video and Image Hosting  Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting

Scott Patterson:
Photobucket - Video and Image Hosting   Photobucket - Video and Image Hosting  Photobucket - Video and Image Hosting

Här har ni mer Gilmore girls, SATC, Ugly Betty avatars

Nu ska jag gå och lägga mig../Puss och kram på er

Resultat från min poll

 Tänkte redovisa vad ni har röstat på i pollen jag har här..
frågan var ju var ni skulle fira julen någonstans..

7st (64%) ska fira den hemma

3 st (27%) ska fira den med släkt/Vänner

inga skulle åka utomlands och fira julen

1 st (9%) firar inte jul..


Nu undrar jag om ni som brukat rösta i min poll, dom här två gångerna jag haft den, vill ni att jag fortsätter med att göra en poll såhär lite då och då? tycker ni att det har varit kul, eller ska jag ta bort den helt?

2 dagar kvar till julafton

Nu är det bara två dagar kvar till julafton, det är jätte kul, längtar verkligen..
Men det ända negativa med julen är att jag blir jämt sjuk, vi här hemma kallar den "Julsjukan" lol
när jag var liten fick jag feber och magsjuka varenda jul, men nu när jag är lite äldre så har jag klarat mig ganska så bra, men mår lite illa sådär ibland, det kommer och går..Jag vill inte va sjuk..fattar inte varför jag blir det för..men antingen för att jag är så uppspelt av julen och så. menmen, jag kan nog inte göra så mycket åt det tyvärr.
 Imorrn ska vi antagligen ta in julgranen som står ute på vår altan just nu, och klä den..ska väl bli kul..härligt att få in en gran igen..det är ju så mysigt, det luktar ju så gott också..men läste i Metro och City här om dagen om just julgranen, att det finns miljontals små kryp i den, jag har hört det förut, men ursch det är ju så äckligt, men som tur sa dom i artikeln att dom stannar i granen, och inte hoppar ner och går runt i huset, och inte förs över till husdjuren heller..phuu..
Photobucket - Video and Image Hosting

bloggen funkar

haha. ja, nu har denna blogg konstigt nog fixat sig..jag gjorde något bland alla koder, men fråga mig inte vad..och nu så är den inte så seg..tror jag tog bort klockan och den där räknaren, jag vet inte om det var det som gjorde den seg..ja, det är ett mysterium..orkade inte fixa något igår, för jag var så trött och så irriterad på bloggen, så jag gick och la mig istället..haha
Nu kan jag lägga in mina länkar igen..yayy..men att lägga in bildlänkar har jag inte fått ordning på än, vet inte vad jag gör för fel..hmm..någon som kan hjälpa mig..
<a href="
http://i13.tinypic.com/4h33lea.gif" target="_blank"><img src="http://i13.tinypic.com/4h33lea.gif" border="0" alt="töt katt" /></a> det är den koden jag fick av MissTaken, men jag har snart testat allt som går med den, och jag får inte till det..antingen så kommer katten fram, och sidan jag la dit, eller så kommer det upp en liten kvadrat men med rött strek i, och så kommer katten upp, när jag klickar på den då..gaah, blir tokig snart..får snart lust att bara skita i allt och bara sluta blogga, men jag vill ju gärna blogga också, det är ju kul.

Någon som vet vad jag gör för fel?

I smell snow

Idag så kom det lite snö äntligen, men tyvärr så smälter den nog bort igen innan jul, hörde att det skulle bli typ 10 plusgrader på julafton..så himla tråkigt..
Just nu så krånglar blogg.se så jag kommer att uppdatera när jag kommer åt sidan.. så ni vet..:)
nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorrn och åka på studiebesök med Af..




Tjejsnack v 51

Ämne: Jul

· Vem firar du jul med?
Mamma, pappa, syster, bror, och våra tre katter..;)
· Vad önskar du dig i julklapp?
Filmer mest
· Tror du på tomten?
Ja, vem gör inte det..
· Hur ser din julafton ut hemma hos dig/i din familj?
hmm, lungt på morgonen, ser Kalle Anka, äter, öppnar julklappar,lungt igen lol
· Brukar du julbaka? Om ja, vad?
jo, pepparkakor, lussekatter,och julgodis..


Lite tankar om julen och livet..

Hmm, jahapp..nu är det söndag igen..:( gud vad helgen går fort, man hinner ju inte ens blinka innan den är över..Och snart är det julafton..men den kommer också gå över lika fort..tyvärr..tycker det är så tråkigt, man sitter ju som på nålar nästan hela December om inte November också, och så är det över på en sekund..tråkigt, tråkigt..men vad ska man göra? ja, inte så mycket, mer än att njuta så länge det varar..
Det är ju lite kul att det är nyår en vecka efter, något mer att se fram emot när man sitter där med alla sina julklappar öppna och funderar på vad man ska göra nu..
Tredje advent är det idag..om en vecka precis är det julafton, eller ja, en väldigt tidig julaftonsmorgon eller sen natt, kl är ju snart 1 på natten.
Nästa vecka har jag inte mycket att göra än att på tisdag ska jag på något möte med af, och en på komunen, om hur det går och så..sen på onsdagen ska jag in till stan på studiebesök med af på ett hotell..sen har jag äntligen jullov..i tre veckor..såå himla skönt, sen så ska vi fixa en praktikplats, alltså jag vet inte om jag vill det, tycker att det är jätte jobbigt med praktik och jobb..men jag har inget val, tyvärr så lever vi i en sån tid där alla måste ha jobb för att kunna leva..åh, jag skulle kunna döda om jag levde i en sån tid där kvinnorna skulle va hemma med barnen och ta hand om huset medans mannen var ute och jobbade,..får väl gifta mig med en rik man, där jag inte behöver jobba..haha, men hur kul skulle det vara efter nått år eller så..inte sådär jätte kul kan jag tänka mig. men jag funderar på om det kanske skulle kunna finnas något jobb där det inte krävs så mycket av en..haha, lycka till på den fronten Petra..lol. jag har funderat på att kanske jobba på en tidning, med fotoredigering, då kan jag iallafall hålla på med Photoshop, som jag gillar, och jag gillar ju bilder..men det är ju inte så där jätte lätt att få jobb på en tidning utan någon utbildning, jag gick ju hotell och restaurang linjen i gymnasiet, så jag vet inte vad jag ska göra riktigt..Är verkligen inte redo för ett jobb just nu..
jaja, nu ska jag nog sätta en pungt här, det blev en massa text, så jag hoppas att ni mina läsare orkar läsa mitt långa inlägg, men hade en massa tankar idag..ville skriva av mig..
Jo, är det bara min blogg som är lite seg fortfarande, det går bra att skriva, men att sidan ska laddas klart tar lite extra lång tid..det på sidan här, det med senaste inläggen och det tar en ganska lång tid för att komma fram..och nu kan jag inte lägga in länkar..:(

Önskar också er en trevlig tredje advent


Image Hosted by ImageShack.us

Hanson- MmmBop




Hanson gamla MmmBop...blir så glad när jag hör den..
och Var har dom tagit vägen??

Tjejsnack v 50

Musik


· Lyssnar du ofta på musik?
jo, det gör jag, blir väl varje dag
· Vilken/vad är din favorit inom musik? (Artist, skiva, mp3, musikstil, vad som helst!)
Har inte längre EN favorit, gillar nästan allt, men inte hiphop, klassisk, och hårdrock.
· Sjunger du eller spelar du något instrument, och i så fall vad?
Jag har spelat gitarr, men det var i högstadiet, och var inte där så länge, men hann lära mig en låt..Blinka lilla stjärna..lol
· Om du har träffat någon artist, vilken/vilka? (Gärna foto på dig tillsammans med artisten om det finns.)
hm..riktigt träffat har jag nog inte gjort, men har sett BSB på konsert, Plexus i Gadiatorerna har jag stått typ en halv meter ifrån och fått autograf av.och någon programledare, det var väl dom jag minns just nu
· Om du fick vara vilken artist som helst, vem skulle du vara då?
hmm... väldigt svår fråga, men kanske Lauren graham..:)

Bloggen funkar igen..Yayy

Yayy, det verkar funka äntligen..bloggen alltså..lol
jag höll på att bli tokig på den..ville ju uppdatera min blogg, men såg ett meddelande att dom skulle hålla på med servern eller något, lite mer utrymme vad jag fattade det som...blogg.se har nog fått fler användare..det är ju kul..

men jag är glad att det verkar funka igen..

ok, lite snabb och kort om vad jag gjort dom senare dagarna..
Torsdagen var jag först hos Af, jag och tjejen jag går hos, gick ut och åt lunch, lasagne blev det, det var jätte gott det..och så var det gratis, behövde inte betala. det var Af som gjorde. då blir det nog lite godare..haha.
Onsdagen var jag ledig, var hemma och tog det lungt.
Tisdagen var jag på Af igen..var på studiebesök på ett hotell i stokholm, sen tog vi en fika innan jag åkte hem.
Måndagen var jag ledig som jag brukar va..

Nu är det ca en vecka till julafton....Men var i  *pip* är snön??? lol
det är ju + grader..*suck* Jag vill ha snö NU...

jaja, nu ska jag nog svara på frågorna till Tjejsnack för v.50, som jag inte kunnat förrens nu


Resultat från röstningen...

Dom flesta ville att Lorelai skulle va med Luke..
Bra val hörrni..;) lol

Lukelai

Har en ny fråga nu, och den är Var ska du fira jul? så rösta gärna där igen..:)

Trötta?

  
 

En slö söndag..Här sover Friskis och Kajsa..
(tre av bilderna tog jag igår)

GG avatars

Lite nya Iconer jag gjorde idag

 
Photobucket - Video and Image Hosting  Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting

Mer kan ni se HÄR


Har en jätte huvudvärk, så jag ska nog ta och lägga mig i sängen och kolla lite på tredje säsongen av Gilmore girls, är ledig imorrn, eller rättare sagt idag, men måste försöka somna lite i tid, för ska ju upp på tisdagen igen..:(

ps. Två veckor till julafton..det är helt sjukt...

Andra advent

När andra ljuset brinner är snart lucia här,
Hon bjuder oss på kaffe och bud
om julen bär.


Image Hosted by ImageShack.us

Önskar Mina läsare en skön och trevlig andra advent

Lucky 13..



Åh, som jag vill ha den här filmen..men jag hittar den inte någonstans..*ledsen*
Såg en trailer på den förut, och sen dess vill jag bara ha eller se den.
Den verkar va så bra.

Trailern kan du se HÄR
Lucky 13

Lukta som en stjärna

Hittade precis detta på en sida, och det är om vilken sort av parfym kändisar brukar använda, och Lauren graham brukar använda en som heter Fracas av Robert Piguet,och den har doften av orange, jasmine, jonquil and pink geranium
vet inte riktigt vad alla dom dofterna är för något..*funderar* får kanske googla det senare..lol
Skulle gärna vilja ha den själv, den verkar dofta jätte gott, läste på
Denna sida, att när Lauren pratade med några reportrar så kunde dom inte sluta lukta på henne..haha
Fracas on amazon
Image Hosted by ImageShack.us

Brian littrell -That what she said





Jag älskar denna låten, den är ju så vacker, funderar på att ha den på min begravning när jag dör.
Tyvärr kunde jag inte hitta videon på
YouTube , eller så har han inte gjort någon video på den..men jaja..lyssna och njut..lol

Äntligen helg..

Torsdag idag, och äntligen helg, är ledig imorrn,..såå skönt
Var på AF idag och sen så träffade jag en kompis, och fikade, gjorde inte så mycket mer, är ganska så seg och trött idag..så jag ska nog ta det lungt, och bara slappa. Imorrn blir det städning, tvättning och strykning som gäller..ursch inge kul alls..

Jag har satt upp en Counter här på sidan..som ligger under klockan
och sen så har jag satt dit en poll,som ligger under "Sök i bloggen" och denna gången är frågan vem tycker ni att Lorelai i GG ska va med?
så rösta där om ni vill..;) skulle va kul och veta vem ni tycker hon passar bäst med..

Nu ska jag gå och se Djävulen bär prada med familjen..så jag skriver väl lite mer senare ikväll..
så ni får ha en trevlig torsdagkväll så länge..:)

Puss och kram

biotime...

Var hos tandläkaren idag, var sjukt nervös innan, fråga mig inte varför, det kan ha varit för att jag inte ville ha hål eller att någon gammal lagning behövdes lagas, och att det var första gången jag skulle till den tandläkaren, har bytt tandläkare nu, hade en privat förut, men går nu hos folktandvården, men det gick bra, hade inga hål och inget behövdes lagas..så det kändes mycke skönt..:) och fort gick det också, var där i en kvart ungefär, så jag kom hem tidigt, så det var också bra det..

På torsdag ska jag på bio med en kompis, tror jag, men det gick inte så bra filmer då, bara
Djävulen bär prada, men den gick ganska så sent..men får se hur vi gör..


Image Hosted by ImageShack.us

Tjejsnack v.49

Inredning

Hur skulle du beskriva din inredningsstil? (Lägg gärna in en bild från ditt hem)

Mycke New york inspirerat..många tavlor med NY på (bilder lägre ner)

Hur mycket pengar spenderar du varje månad på inredningsdetaljer?

Inte så mycket, jag köper inte varje månad heller..tror jag..*tänker*

Ditt bästa inredningstips?

Gör så som du vill, tänk inte på vad andra tycker

Vilken är den värsta inredningstabben du gjort?

 Har nog inte gjort någon ..än..vad jag minns

Vad vill du helst ha till ditt hem just nu?

Jag bor hemma, så jag skulle gärna vilja ha ett större rum..;)

  
Ganska så stökigt, menmen..lol


Första advent

Första advent står för dörren
jag öppnar den lite på glänt
kanske jag kan fuska och börja pynta
och låtsas som inget har hänt.

stakarna på fönstren
och stjärnan lika så
och det blir ju vackert så kan du förstå.

första advent så underbart
vi får ljusen tända
ja här blir det minsann fart
allt och inget ska hända.


Image Hosted by ImageShack.us

Vad för julgran är jag?

You Are a Bright Christmas Tree

For you, the holidays are all about fun and seasonal favorites. You are into all things Christmas, even if they're a little tacky.
What Christmas Tree Are You?

Markus- vinnaren av Idol 06

Markus- vinnaren av Idol 06

Markus blev den som vann Idol 2006..mycke bra tycker jag, gillade honom,men Erik var också en värdig vinnare, skulle bli så glad om han vann, också.

Såg eftersnacket på tv400 efter finalen, där Erik sa på frågan vad som händer nu, att nu vill han hem och sova i tre år..haha..han är gullig han..;)

December, men ingen snö

Ja, då är det 1:a December då..och ingen snö, men jag kan stå ut med att det inte är någon snö just nu, men att den kommer nån dag innan jul iallafall...
Såg inte julkalendern imorse, var ledig idag, så jag går inte upp bara för att se på den i en kvart, vill ha min sovmorgon när jag kan..:) men ska se den ikväll istället, läste aftonbladet nyss, och den fick 8 av 5 från barnen som såg den..så ska kolla om den verkligen är så bra..men den låter iallafall ganska så bra, bättre än förra årets iallafall.
Och så har jag min chokladkalender nu också, Min familj skrattade när jag sa att jag ville ha en chokladkalender när jag är 20 bast, men hallå, det är ju en tradition för mig typ, och kul är det också, jag struntar väl i att det kanske är barnsligt för en 20 åring att ha en kalender,. men I don´t care *Lol*

Vill också önska mina läsare en trevlig 1 december och en trevlig helg!

Image Hosted by ImageShack.us